Разбери как да прогониш досадните вредители – плъхове, мишки, хлебарки, мравки, паяци и молци…без да използваш вредни химикали и без сложни процедури по обезпаразитяване

  • Открий как да прогониш вредителите като предпазиш децата, семейството и домашните си любимци от натравяне?
  • Разбери как да създадеш непоносима среда за насекоми и гризачи, без да използваш отровни химикали и без да почистваш умрели буболечки след това?
  • Как да прогониш дори най-упоритите вредители, които се крият в пода, стените и таванските помещения… и да предпазиш дома си от бъдещата им поява?

Ако се притесняваш, че в дома ти има плъхове, мишки, хлебарки, мравки или други досадни вредители, то това вероятно ще е едно от най-вълнуващите писма, които някога ще прочетеш.

Ето защо:

Нека бъдем реалисти за момент… широкоразпространеното схващане, че вредителите плъзват само там, където има кочина и гъмжи от мръсотия, далеч не се уповава на фактите!

NastyГорчивата истина е, че вредителите с лекота могат да плъзнат и в напълно чист, подреден и хигиеничен дом. За жалост рядко се замисляме за този проблем, докато един ден не се събудим и за „добро утро” не се шокираме от гледката на мивка, пълна с мравки, или на хлебарки по кухненския плот.

Знаем, че вредителите носят огромен риск за здравето ни, като замърсяват всичко, през което минат, и че също така могат да се окажат преносител на множество болести. Да не говорим за факта, че нанасят щети върху дрехите, мебелите ни и какво ли още не. Защо тогава се сещаме да предприемем необходимите мерки, едва когато проблемът вече е на лице?

Човек се замисля над това, чак когато хлебарките са му вече „на главата” и едва тогава започва да се пита как да се отърве от досадните вредители. И ако трябва да бъда честен, съществуват адски много възможни алтернативи!

Има различни химични методи за изтребване на насекоми и гризачи както и всякакви видове капани за гризачи и други дребни вредители. Проблемът при тези методи обаче е, че имат няколко значими недостатъка.

Или изискват сериозно разчистване на вече изтребените вредители, или изискват доста средства, за да се наеме някой да свърши мръсната работа… отново и отново. Защото веднъж щом проблемът е възникнал, шансът да се появи пак след време, е огромен.

Да не говорим, че по-разпространените начини за отстраняване на гризачи и паразити, от типа на отровни спреѝове и инсектициди, съдържат множество токсични химикали. Някои от тези химикали са доказано вредни за човек и дори могат да бъдат смъртоносни за малки деца и домашни любимци, което автоматично ни кара да избираме между „по-малкото зло”.

Съществува ли алтернатива, която да премахва проблема с вредителите екологично, без да нанася допълнителни щети върху нас самите?

Да, такава алтернатива е достъпна вече и в България. Нека те запозная с Ридекс Плюс. Ридекс Плюс е ултразвукова система за прогонване на вредителите, която използва нова, патентована технология за борба с всякакви насекоми и гризачи.

Устройството работи на един прост принцип, и това е, че почти всички видове вредители, имат слабост към определено електромагнитно поле. Това електромагнитно поле се състои от инфразвукови вълни, които са абсолютно непоносими за насекоми и гризачи.

Устройството просто се включва в електрическата верига в дома (включва се в контакт) и излъчва електромагнитно поле, което създава непоносима среда за всички паразити в радиус от 185 кв.м., като това включва стени, подове и тавани, и по този начин прогонва вредителите и пази домът ни чист и безопасен.riddex-plus-repelente-insectos-y-ratones-3-unidades

Добрата новина е, че Ридекс е екологичен и доказано безопасен за хората и много важно уточнение е, че не убива насекомите и гризачите, а просто ги прогонва от територията, която обхваща устройството.

Това означава, че вече не е необходимо да се занимаваме с наемането на скъпи услуги за обезпаразитяване или да пръскаме домовете си с вредни, токсични химикали. Вече не е нужно да изпразваме гардеробите, да покриваме и преместваме мебелите, за да напръскаме добре с химикали, които няма да се размиришат в продължение на седмици.

Всичко, което е необходимо, за да прогоним досадните вредители веднъж за винаги, е да включим Ридекс Плюс в контакта и да оставим патентованата технология, преминала през множеството научни изследвания, да си свърши работата.

Без да се използват химични съставки, без да замърсява въздуха, без да вреди на хора и домашни любимци (като изключим гризачите) и без да е нужна някаква сложна инсталация. Веднъж щом се включи, устройството предпазва дома ти, като прогонва вредителите 24 часа на ден.

Звучи прекалено хубаво, за да е истина, нали? Вероятно! Но аз не искам да вярваш в каквото и да е било все още. Поне не на сляпо и не преди да видиш с очите си, че устройството действа. Това, което искам да те помоля обаче, е да потиснеш съмнението и недоверието за момент, докато ти покажа как точно работи устройството и се увериш сам за себе си, че то наистина действа. Ще ти отнеме само няколко минути да се информираш, а ползите за теб могат да бъдат огромни, като това:

  • Да прогониш вредителите веднъж за винаги и същевременно да предпазиш децата, семейството и домашните си любимци от натравяне.
  • Да създадеш непоносима среда за насекоми и гризачи, която да предпазва домът ти от бъдещата им поява.
  • И да отстраниш дори най-упоритите вредители, които се крият в пода, стените и таванските помещения.

Как точно работи Ридекс?

Ако виждаш как Ридекс може да ти помогне в борбата с вредителите и обмисляш да го пробваш, то тогава първо бих те посъветвал да се запознаеш как точно работи устройството. Зад това малко, компактно устройство се крие много повече от елементарното пъхване в контакта, включване и изключване. В това може да си сигурен!

Нека ти споделя какво научих, докато проучвах механизма на Ридекс. Малко ме е срам да си призная, но ми отне определено време докато науча как точно работи този уред. И причината е просто, защото далеч не съм специалист по електроника и ако трябва да си призная, понякога дори изпитвам затруднения да се оправя с личния си лаптоп.

Да не говорим, че когато видях устройството за първи път на живо бях меко казано разтревожен! Първата ми мисъл беше “Стига бе, това ли представлява устройството?!?”.

Беше по-малко от колкото си го представях, изключително леко и ми наподобяваше на малък адаптер! Но се успокоих и реших да му дам шанс. Все пак е голям хит в цял свят и щом са продали над 3 милиона устройства, все трябва да върши някаква работа.

Спокойствието ми трая цели 3 минути, когато червената лампичка изведнъж спря да свети! Устройството спря да работи. Побеснях! Почувствах се измамен и започнах да ги псувам и да ги ругая, че са ме прецакали! Три минути по-късно обаче, устройството отново се включи, след което се почувствах адски глупаво.

Оказа се, че Ридекс работи на цикли от по 3 минути. Тоест три минути работи, три минути се изключва, след което отново работи 3 минути и така този цикъл се редува.Като се поразрових разбрах, че причината за това е много проста. Всъщност е доста хитро като се замисли човек.

Проблемът, когато устройството работи постоянно е, че тогава по-упоритите гадини могат да свикнат с дискомфорта, създаден от устройството, и да привикнат към новата среда. Когато устройството работи на цикли обаче, вредителите нямат възможност да се приспособят към новите условия и са принудени да си намерят друга среда.

Почувствах се малко глупаво за прибързаната ми реакция и реших да науча малко повече за устройството преди да го съдя. Зарових в интернет и прекарах няколко дни в четене и проучване на Ридекс и малко по малко цялата история започна да придобива смисъл, поне на теория!

Първо, Ридекс използва микропроцесор, който е направен от Motorola – един от най-надеждните производители. Този микропроцесор използва електрическите вериги на къщата и с помощта на дигитална пулсираща технология създава среда, която е непоносима за вредителите.

Но все пак не ги убива! И в това отношение е много природосъобразно, тъй като просто изгонва вредителите от дома ти. Въпреки това, бъди предпазлив/а, тъй като този продукт е предназначен за всякакви вредители включително и гризачи, така че ако притежаваш гризач за домашен любимец (морско свинче например), това може би не е най-добрият вариант за теб.

Механизмът на Ридекс е сравнително прост. Устройството действа като създава предпазна бариера в твоя дом, която отблъсква всякакви вредители и ги кара да напуснат периметъра му на действие. Инсталирането на продукта е нищо по-различно от включване на нощна лампа и всичко, което трябва да направиш е да го пъхнеш в контакта, за да го включиш.

След каRiddex-300x224то бъде включено то излъчва ултразвукови вълни на по цикли от 3 минути, които не могат да бъдат чути или усетени от хора и повечето домашни любимци. Изключение правят само домашните любимци гризачи. Всъщност, това се явява една чиста и хуманна алтернатива на изтребването на вредителите.

А и в крайна сметка, ако унищожим вредителите веднъж, след това винаги има други, които заемат мястото им, и това се превръща в една постоянна и досадна борба. Почти като омагьосана въртележка!

Това разбира се важи в пълна сила и за ултразвуковото устройство, но разликата е, че единственото, което ни се налага да направим, е да го включим в някой контакт и да го пуснем. От там нататък забравяме за него и оставяме ултразвуковите вълни на новосъздаденото магнитно поле да подлуди повечето насекоми и вредители.

И това, в един опростен вариант, е всичко, което може да се каже за Ридекс, като устройство. Ако се чудиш дали е за теб или пък вече си решил да го изпробваш,то непременно трябва да се възползваш от офертата, която ти отправям и да тестваш продукта в рамките на 60 дни, за да видиш дали Ридекс наистина ще работи за теб.

Така можеш да използваш продукта без риск и да се наслаждаваш на един по-безопасен и чист дом, без да използваш химикали и без да чистиш бъркотията след тях.

Може би, за някои хора системата за прогонване на вредители на Ридекс ще се стори, като твърде силно обещание, но ако се абстрахираш от това и решиш да му дадеш шанс, тогава може и да останеш приятно изненадан/а, ако пък не, можеш да си върнеш парите (цялата сума) до 60 дни след получаването му. Лично за мен, това е една добра сделка.

Всъщност ето какво точно ти предлагам:

Пробвай Ридекс за 60 дни. Ако работи, ще се наслаждаваш на чист и безопасен дом, без насекоми и гризачи. Няма как да навреди на теб или на твоето семейство, защото не ползва отровни химикали и е тествано за безопасност от независими лаборатории. А ако не работи, този 60 дневен тест ти излиза БЕЗПЛАТЕН. Просто върни уреда и ще си получиш парите обратно по банков път – цялата сума!

И причината да давам толкова смела гаранция, е просто защото… всъщност като замисля причините са три:

1) Първо, защото съм пробвал устройството лично и знам, че действа.

2) Второ, защото искам да те уверя, че вземаш правилното решение, като поема целия риск и ти давам възможност първо да пробваш Ридекс и после да прецениш дали да го задържиш.

3) И трето, защото не искам да ти извивам ръцете и да те заблуждавам, че света свършва ако не си купиш Ридекс, а просто да ти дам възможност да вземеш едно информирано решение, неповлияно от евтини манипулации.

Защото аз лично вярвам, че така трябва да се ръководи един бизнес – честно и прямо, като се предлагат стойностни оферти в замяна на заработените с труд и пот пари на клиента.

Така че най- лошия вариант за теб е да поръчаш устройството, да се радваш на ползите от него в рамките на 30 дни и ако не ти допадне, по каквато и да е причина, просто го изпрати обратно в този срок и получаваш пълно възстановяване на сумата. Без лоши чувства и без излишни въпроси. Това е най-лошият сценарий.

Най- добрия вариант за теб е да пробваш Ридекс и той да работи така както описвам тук. Това означава, че се отърваваш от всички вредители и се радваш на един чист и безопасен дом, докогато пожелаеш.

И за да си спокоен/на , че не ти продавам „приказки от хиляда и една нощ“, ще ти дам моя личен email: stoyan.georgiev@borbasvreditelite.com

Вярвам че, за да просперира един бизнес, той трябва да е прям и да изпълнява обещанията си. Така че ако имаш някакви въпроси, не се колебай и просто ми пиши това, което искаш да ме попиташ за Ридекс и аз ще се постарая да ти отговоря в рамките на няколко дни.

Би било жалко ако в крайна сметка имаш проблем с вредителите, а изпуснеш една безопасна възможност, която може да ти е полезна и да реши проблемите с досадните вредители веднъж за винаги.

Можеш да поръчаш Ридекс от тук на цена 29,95 лв, с включена безплатна доставка

Да, искам да поръчамРидекс Плюс, за да защитя дома и семейството си от досадните вредители!

Разбирам, че като попълня данните си, поръчвам Ридекс Плюс и ще получа устройството на посочения от мен адрес в рамките на няколко дни

Също така съм наясно, че:

  • Заплащам сумата за Ридекс чак, когато получа устройството на посочения от мен адрес (тоест пратката е с наложен платеж) и никъде не попълвам данните от моята кредитна или дебитна карти!
  • Като поръчам сега, получавам безплатна доставка като подарък, което означава, че плащам само стойността на Ридекс, без цената за доставката на устройството – тоест ще ми струва 29,95 лв и нито стотинка повече.
  • Ползвам се с 60 дневна пълна гаранция, което ще рече, че ако не съм доволен/на от Ридекс, по каквато и да е причина, просто ще пиша на този имейл stoyan.georgiev@borbasvreditelite.com, или ще се обадя на номер +359 876 47 43 40, за да върна продукта и да си получа парите обратно!

При тези условия желая да поръчам Ридекс Плюс

Стъпка 1: Попълни формуляра за регистрация

Можеш да попълниш формуляра за регистрация тук

Стъпка 2:След като попълниш данните от формуляра, просто ги изпрати и до няколко дни Ридекс Плюс ще е при теб.

Натисни тук за да попълниш формуляра и да поръчаш Ридекс Плюс